Fotoğrafçı Tanıtım Yazısı

Merhaba ben Özge😊

1988 İstanbul doğumluyum, Evli ve 1 çocuk annesiyim. Üniversitede aldığım Gazetecilik eğitimi sonrasında çeşitli medya kuruluşlarında çalıştım. Fotoğraf çekmek her zaman benim için bir tutkuydu. Dede ve baba mesleği olan fotoğrafçılığın, ailemizde nesilden nesile geçen bir meslek haline gelmesiyle; hayatımın her alanında var olan fotoğraf tutkum, 2014 yılında kızımı kucağıma aldıktan sonra bebek ve çocuk fotoğrafçılığına yöneldi.

Türkiye’de alanında profesyonel olduğuna inandığım birçok meslektaşımdan kendimi geliştirmek için eğitimler aldım. Yerli ve yabancı kaynakları takip ediyor, işimi sürekli yenilenen günün şartlarına uygun olarak daha ileriye taşımak için eğitimlerime devam ediyorum.

Aktif olarak 6 yıldır bebek ve çocukların minik pozlarını fotoğraflıyor, geleceğe zamansız anılar bırakıyorum. En büyük hayalim bebeklerin ve çocukların geri gelmeyecek olan o masum mis kokulu dönemlerini anı olarak biriktirmekti ve bu hayalimi ailelerim ve miniklerim sayesinde yüzümde kocaman bir gülümseme ile gerçekleştirebiliyorum. 💕

Fotoğrafçı Tarafından Verilen Hizmetler

  • 1 Yaş Fotoğraf Çekimi
  • Aile Fotoğrafları Çekimi
  • Hamile Fotoğrafları Çekimi
  • Konsept Fotoğrafları Çekimi
  • Yenidoğan Fotoğrafları Çekimi

Yorum Yazınız

Paşakonak Mahallesi 1020 sokak No 1 BANDIRMA/BALIKESİR

HEMEN TEKLİF İSTE